CPanel wont let me log in "You must specify a username to login"

Discussion in 'Free Hosting' started by isonoobh, Aug 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. isonoobh

    isonoobh New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    When I try logging into the cpanel it doesn't let me saying "You must specify a username to login". And I used my user, with right password? It even says, Sucsessfull, redricting..?
     
    Last edited: Aug 2, 2012
  2. misson

    misson Community Paragon Community Support

    Messages:
    2,572
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    48
    How are you accessing the cPanel login page? To simplify matters, it's best to log in through the account portal. Remember, your hosting account (used for cPanel access) is different from your forum account; they don't have to have the same password or even the same username.
     
  3. Sharky

    Sharky Community Paragon Community Support

    Messages:
    4,397
    Likes Received:
    91
    Trophy Points:
    48
    Further to misson's post, please try the following:

    1. Log out and then back in to your account portal (this step is important, so do not skip it)
    2. click the blue access cpanel button

    Reply here if it worked or not (and if it didn't, what error(s) you continue to receive)
     
  4. btrotter

    btrotter New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having the exact same problem. Clicking on the blue CPanel button at the account portal.. I get to a login, I enter my userid and password and get "Login successful, redirecting"... and get redirected back to the login screen...
     
  5. northe5

    northe5 Banned

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    try one of these

    YOUR-DOMAIN-NAME.com:2083 (secure)
    or
    YOUR-NAME.x10.mx:2083 (secure)

    (NOTE: Removed unsecured access method)
     
    Last edited by a moderator: Aug 5, 2012
  6. Dead-i

    Dead-i x10Hosting Support Ninja Community Support

    Messages:
    6,084
    Likes Received:
    367
    Trophy Points:
    83
    Please try clearing your cache and flushing your DNS.

    @northe5: The Account Portal should automatically redirect them to the secure cPanel address on clicking the blue Access cPanel button. Also, we discourage using the insecure 2082 version.
     
  7. Skizzerz

    Skizzerz Contributors Staff Member Contributors

    Messages:
    2,929
    Likes Received:
    118
    Trophy Points:
    63
    Your password cannot contain your username, so you might be running into issues there (the portal allows it, but cpanel rejects it). If your password contains your username, you'll need to change it before being able to access cpanel.
     
  8. northe5

    northe5 Banned

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok, no problem just trying to help and will remember not to give insecure way in the future :)
     
  9. alexriv

    alexriv New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OK here might be a SOLUTION!
    If you have just registered go to the main page http://x10hosting.com/ click on Account Portal, the on the top right Log Out. Now close your browser and log in. That must help! At least it did for me 2 mins ago.
     
  10. Skizzerz

    Skizzerz Contributors Staff Member Contributors

    Messages:
    2,929
    Likes Received:
    118
    Trophy Points:
    63
    See Sharky's post above, we've been telling people that all along :)

    Glad to know it worked for you.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page