Cron Not Running

Discussion in 'Free Hosting' started by TechAsh, Jan 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TechAsh

    TechAsh Retired

    Messages:
    5,853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    My cron jobs don't seem to be being run.

    0 4 * * * cd /home/techash/backups/mysql ; php -q run_familywebsite.php
    0 4 * * * cd /home/techash/backups/mysql ; php -q run_earthtime.php

    These scripts are suposed to create a backups of my databases then e-mail it to me. But the last time they ran was the 24th Janurary, and that time they worked perfectly.

    Please Help.
     
  2. TechAsh

    TechAsh Retired

    Messages:
    5,853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Please can someone help. My cron jobs are still not being run!!
     
  3. TechAsh

    TechAsh Retired

    Messages:
    5,853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    I have changed the commands to:
    But it still doesn't seem to run.
     
  4. Chris73

    Chris73 New Member

    Messages:
    5,356
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I had Corey test your cron via SSH. He said there is an error in your script. He said he tried to run it and it did not save a backup.
     
  5. TechAsh

    TechAsh Retired

    Messages:
    5,853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    I'll try running it manually and see if I can find an error.

    EDIT: Found it. There was an extra '.' in one of the files. It should work now.

    I need to wait untill tomorrow to check if it works 100% but I think it should.
     
    Last edited: Feb 7, 2008
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page