On Absolut. Why login still not working ?

Discussion in 'Free Hosting' started by viljuska, Nov 14, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. viljuska

    viljuska New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    As i noticed, it says that absolut server was completely transfered .. so am askin myself: why i cant login to my cpanel ??

    do i need to replace my dns settins to new ip server (216.245.208.154) or what .. my cpanel is "tomzl"
     
  2. Scott

    Scott New Member

    Messages:
    2,093
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is your domains name servers set to: ns1.x10hosting.com and ns2.x10hosting.com or do you have A record set up?
     
  3. viljuska

    viljuska New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes. its set to ns1.x10hosting.com and ns2.x10hosting.com
    Edit:
    when i log x10hosting.com account it shows old ip adress .. not the new one like it should be (i think :D)

    ip:74.86.116.187
     
    Last edited: Nov 14, 2008
  4. Christopher

    Christopher Retired

    Messages:
    14,659
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Did you try using the password reset on the cPanel login page?
     
  5. viljuska

    viljuska New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes i did .. yesterday at the same time .. but i didnt get the confirmation code :S
     
    Last edited: Nov 14, 2008
  6. GamingX

    GamingX Executive Team

    Messages:
    6,355
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Your domain opens fine, but there seems to be a problem with users from India.
     
  7. viljuska

    viljuska New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    it opens my domain but where is my site ? other subdomain its not opening at all .. please check my login details or change my password and than pm me with the new one
     
  8. tnl2k7

    tnl2k7 Banned

    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You have a thread open in the Server Move Issues forum, please follow it up there. Having multiple threads open is a massive waste of staff time.

    * Closed *
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page