Post your specs

Discussion in 'Off Topic' started by Fahad, Oct 27, 2008.

  1. wongers

    wongers New Member

    Messages:
    431
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    LOL. who said anything about paying for it!?
     
  2. MaestroFX1

    MaestroFX1 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    0
    Resolution would be limited to only 1024x768 and since you got lcd(not crt) you would get blur.
    Also, many apps won't work like titanium,vmware etc

    Thanks
     
  3. Sharky

    Sharky Community Paragon Community Support

    Messages:
    4,397
    Likes Received:
    91
    Trophy Points:
    48
  4. hiei_warrior48

    hiei_warrior48 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ^ LOL, that made my day.

    Anyway, here's mine:


    • i7-920
    • Asus P6T
    • 6GB A-Data DDR3
    • 4890 reference
    • Xonar DX
    • 650W Toughpower
     
  5. MaestroFX1

    MaestroFX1 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    0
    Sweet ! I'm still running a P4 2GHz with 128 MB DDR on i845GV mobo ! (though for browsing only)

    haha for spec pic !
     
  6. straitandnarrowway87

    straitandnarrowway87 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Owww boys and girls. I feel so out of place. :-(

    Toshiba Satellite c650
    15.4 inch screen
    1.87 Ghz Dual Core
    Pentium 4 P6000
    500 Gig HDD
    2 Gig Ram
    Slackware 13.1 running Xfce4 32-Bit

    It aint fancy, but does what it's supposed to. :)
     
    Last edited: Jan 28, 2011
  7. MaestroFX1

    MaestroFX1 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    0
    May be you forgot to read mine !
    ...I'm still running a P4 2GHz with 128 MB DDR on i845GV mobo ! (though for browsing only)

    So,you aren't the "so out of place."!
    Welcome Friend !
     
  8. supanut200042

    supanut200042 New Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My spects:
    Intel Cor2duo, 2.4GHZ, 3GB ram, Windows 7 Ultimate 32bit, Nvidia GForce 8400, Realtect High Definition Audio
     
  9. aaron.is.me45

    aaron.is.me45 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    not meaning to be rude but you really didn't read the post did you the specification WXGA (Wide eXtended Graphics Array) is equivalent to true resolution of 1280 X 800. the Screen does not blur unless you exceed this specification.
    The application VMware will alert you that your resolution is too high and then scale down to 1024 x 768.
     
  10. csc2ya

    csc2ya Member

    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Got a new laptop on friday:

    Acer Aspire 5552
    Screen size - 15.6 in
    Processor - AMD Athlon II X2 - 2.1 GHz
    RAM - 3 GB DDR3
    Hard Drive - 320 GB
    Operating System - Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
    Optical Drive - DVD Super Multi
    Graphics - ATI Mobility Radeon HD 4250
    Webcam - Integrated
     
  11. ocoykeren73

    ocoykeren73 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    my rig just p4 3Ghz, ddr2 1gb, HD 80gb, ECS
     
  12. dhruvilshah30

    dhruvilshah30 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Windows-7,8 extreme version
    4 gb ram
    500 gb hard drive and 1 tb external
    3 extra cooling fan with led lights
    22" lcd screeen or 3D projector
    wire less mouse
    wireless keybored
    5.1 45000 watt home theather system conneted to cpu
    24 mb download speed ( i seen in torrents)
    10 mb upload speed ( in torrents)
    i been seed torrents more than 8 tb. lol (not too sure )i never turn off my computer
    only restart during sunday or saturday .


    there is lot more if anyone is interested .............
     
  13. jmixmaster29

    jmixmaster29 New Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    17" or 19" LCD Monitor
    Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHz (2 CPUs), ~1.8GHz
    1GB of RAM
    Intel(R) 82945G Express Chipset Family (Graphics)
    Windows 7 Professional

    I think thats pretty good for being almost 4 years old ;)
     
  14. mithunan_r87

    mithunan_r87 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wow, whos your ISP, are you in US?

    anyways my rig:
    Intel i7 950 3ghz
    Zalman Heatsink + CM 120mm red led fan
    Asus Sabertooth X58 MOBO
    6gb DDR3 Mushkin ram
    1tb WD Caviar Black Sata3 @ 6gbs
    Nividia 460 1gb
    corsair hx750wat
    asus 24x dvdrw combo
    all inside a CM HAF 922 with 2x 200mm red led fans
     
  15. depviva78

    depviva78 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    20" Widescreen LCD
    800MHz C2D, 2 MB L3
    128 MB Ram
    nVidia 8800GT
    Windows XP SP3
    10 GB HDD + 320 external + 160 external
     
  16. edyel190

    edyel190 New Member

    Messages:
    92
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    turion II dual core
    4gb ram
    320gb HD.
    14 inch lcd widescreen
    w7 home premium...
     
  17. tttony

    tttony Member

    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hahahaha

    in 2009 I bought:

    Phenom II 940
    FOXCONN A7GMS
    2x2GB DDR2 RAM
    AOC 17'
    ATI 4870 1GB

    I'm waiting for the 2nd generaton of the Core i5 or AMD Bulldozer
     
  18. vv.bbcc19

    vv.bbcc19 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,524
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    48
    I changed to dell now.
    Almost same config but still different .Mine is a laptop.
     
  19. horion

    horion New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  20. masshuu

    masshuu Head of the Geese Community Support Enemy of the State

    Messages:
    2,293
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    48
    To update my current setup:

    Desktop:
    AMD Phenom II X4 955 @ 3.2GHz
    Motherboard: ASUS M4N72-E
    Kingston 8GB DDR2 800
    Disk: 500 GB WD Blue, 1TB WD Black
    ASUS Geforce 470 GT
    OS: Windows 7 Pro
    25.5" ASUS 1920x1200

    Laptop:
    ASUS UL50V
    500 GB hdd
    Win 7 Pro
    Nvidia Geforce G210M + Some Intel Chipset


    Fileserver:
    Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.20GHz
    Motherboard: ASUS P5GC-MX
    2 GB DDR2 800
    Disk: 2X 200GB WD(Don't remember but i think there blue)
    OS: Ubuntu server 10.04

    Media PC:
    This is basically my moms old desktop with a larger HDD in it hooked to my tv(Its better positioned for watching stuff and about the same size of my monitor if it was a wide screen)
    Some Sony VIAO from late 2002
    Intel Pentium 4 @ 2.0 GHz
    Motherboard: ASUS KIRIN(a proprietary board)
    1.5 GB DDR (Kingston 512MB, 1GB other doesn't return anything with CPU-Z)
    Nvidia Geforce4 MX 440
    320 GB WD HDD
     

Share This Page