problem in forum login

Discussion in 'Free Hosting' started by fantastico, Mar 3, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fantastico

    fantastico New Member

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have constantl problems with login at x10.hosting. I many times (not always) can't login on the right sided form and also not on the left side. It says: "Welcome fantastico", I'm also listed in current visitors but am actually not logged in. Then I start a new thread, log in and that works. Where is the problem (I use WinXP, I.E.6.0)
     
  2. neonerz

    neonerz New Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I actually have those problems too. If I try to login from the main page it takes my username/password give me the page that says its logging me in, but then just spits me back to the main page without being logged in.

    But once I move around a bit it works. It seems like a cacheing problem to me

    I'm useing Firefox.
     
  3. fantastico

    fantastico New Member

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, indeed, I'm logged in after first next click on the site.
     
  4. Corey

    Corey I Break Things Staff Member

    Messages:
    34,553
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Must be a problem with the CMS page... I'll see if I can find anything on it.

    -Corey
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page