Unable To Login My Account

Discussion in 'Free Hosting' started by spoiledm, Feb 19, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Every time I attempt to login I keep on getting an error message and this pops up
    upload_2015-2-19_16-18-59.png

    I've tried to change my password almost 4 times and I still cant login no matter how much I try.

    I've looked at other threads and have tried to flush my "DNS" as well as manually open the 2083. I've also cleared my browser cache as well as turn on and off my wifi router and still nothing works.

    Please help
     
  2. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Every time I try to log in it doesn't let me get past an error message. My username and password is correct but it still won't let me login

    Username: spoiledmilkatlanta.x10host.com
    upload_2015-2-19_18-46-38.png
     
  3. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I've tried for the last 3 days to log into my account but every time I do it brings me to an error page and says "An error has occurred processing your request." I can't reach my account, my cPanel. All it does is force me into a loop of changing my password and no matter how many times I change my password I still cant login correctly. Please help as getting into my account is a very urgent matter

    My account is spoiledmilkatlanta.x10host.com
    and I use lasallefromhell@gmail.com as my username to login

    Please help, Thank You
    upload_2015-2-19_19-16-7.png
     
  4. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Can any one help me as I've been watching this forum all day and I keep seeing everybody get their questions answered but mine. Not sure if my account is suspended or what but I can't login into my account every time I do I get an error message as well as this pops up and doesn't let me move forward.
    upload_2015-2-19_21-3-32.png
    I'm begging for somebody to help as I haven't been able to use my account for the last 3 days and have no clue how to get past this error message. Somebody please help me.

    PLEASE
     
  5. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've been on this forum all day trying to get answer as to why I can't login. Everytime I login it gives me an erro message
    Please help
    upload_2015-2-19_21-55-18.png
     
  6. bdistler

    bdistler Well-Known Member Prime Account

    Messages:
    3,534
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    63
    spamming this forum will NOT get you help any faster
    you need to wait for a Admin who can help you
     
  7. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This my first time using a forum and I'm just looking for help. I'm literally seeing everybody getting their questions answered except for mines. Can you please help me as this is a pressing issue that needs to be resolved asap.

    I keep getting an 2083 error and for some reason I can't reach my account.
     
  8. brittbr2

    brittbr2 Member

    Messages:
    99
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    8
    Are you behind a fire wall that blocks that post and as bdlister said spanking won't help
     
  9. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I don't think I'm behind a firewall as I've tried to not only take down my firewalls but also manually open the 2083 port using windows settings
     
  10. nishan

    nishan Member Prime Account

    Messages:
    116
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I have the same when trying login from office even though I have full access through the firewall. The SSO doesnt seem to very firewall friendly. Try connecting through a direct link such as your home network or on phone.
     
  11. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Just tried to do it on my phone and still got the same error message. I've also turned off my router and reset and at this point I'm not to sure if my account is suspended or what. And thank yall so much for responding and trying to help me out
     
  12. ChatIndia

    ChatIndia Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
  13. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I did which brought me to the cPanel login which kept on saying I had the wrong Username/ Password
     
  14. Dead-i

    Dead-i x10Hosting Support Ninja Community Support

    Messages:
    6,084
    Likes Received:
    367
    Trophy Points:
    83
    Hi,

    I have merged your threads into one, to help keep the forum clean.

    Please could you try logging in to cPanel from the direct link @ChatIndia provided, using the username "spoiledm" rather than your email address? :)

    Thank you,
     
  15. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I used the "spoiledm" username but was still given an invalid error message

    upload_2015-2-20_13-44-19.png
     
  16. ChatIndia

    ChatIndia Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    I've seen a issue with cPanel login. Sometimes when I copy paste username/password in cPanel login fields, it insert a blank space after the username or password. And that gives wrong username/password error. I am not sure whether you are manually typing the password and username or doing a copy paste. But I thought i should tell you about that issue that occurs with me very often.
     
  17. caftpx10

    caftpx10 Well-Known Member

    Messages:
    1,535
    Likes Received:
    114
    Trophy Points:
    63
    Ages ago, for something else, auto-fill did put in the correct information but the result came out as invalid (doesn't seem to be any spaces as far as I know). A refresh or two and typing it manually worked completely fine.
    Of course, as this case is different, I doubt that auto-fill will be the issue here.
    I thought I would just let you know. :)
     
  18. spoiledm

    spoiledm New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I appreciate yall but I manually typed in the username as well as password and it refuses to work. I'm going to try to change my password oncemore, maybe it'll work after that
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page