Chopin on high resource usage

Status
Not open for further replies.

moinkhan

New Member
Messages
21
Reaction score
0
Points
0
I hope someone is monitoring heavy resource usage on Chopin. If the status link from cPanel is showing a true picture, I'm kind of worrried. I have never seen memory usage that high.

Here's how it looked just now (12:44 PM Eastern 7/8/09):

Server Load 9.05 (4 cpus)
Memory Used 90.4 %
 

Anna

I am just me
Staff member
Messages
11,414
Reaction score
546
Points
113
there's a monitor in place, and if someone is using all resources for them self they will automatically be suspended.
 

moinkhan

New Member
Messages
21
Reaction score
0
Points
0
there's a monitor in place, and if someone is using all resources for them self they will automatically be suspended.
Glad to hear about the monitoring. I hope the suspension kicks in, before it brings the server down affecting everyone else. I also hope that I am not causing this high usage. I am still trying to resurrect (it's working somewhat) my lost account (in starka).
 

Anna

I am just me
Staff member
Messages
11,414
Reaction score
546
Points
113
did you install to root folder or install in a sub directory (did you specify a directory during the installation)?
 

zen-r

Active Member
Messages
1,937
Reaction score
3
Points
38
What's your index file called? .HTML file extensions take priority over .PHP, so maybe delete index.html if it's still there, & there's another index file in there.
 
Last edited:

dino-m

New Member
Messages
276
Reaction score
0
Points
0
What's your index file called? .HTML file extensions take priority over .PHP, so maybe delete index.html if it's still there, & there's another index file in there.

Nope, there is no index.html files
Edit:
Is this maybe some DNS problem?
Edit:
After server reset, all works fine for now
Thanks
 
Last edited:

moinkhan

New Member
Messages
21
Reaction score
0
Points
0
Nope, there is no index.html files
Edit:
Is this maybe some DNS problem?
Edit:
After server reset, all works fine for now
Thanks
Not sure what server reset you're referring to, but loading index.html file from the root folder still is an issue for me. index.php loads fine, but index.html wold not load; instead the server default page loads. I have copies index.html file in a deeper directory, and that loads fine.
Edit:
Not sure what server reset you're referring to, but loading index.html file from the root folder still is an issue for me. index.php loads fine, but index.html wold not load; instead the server default page loads. I have copies index.html file in a deeper directory, and that loads fine.

Quick update, index.html seems to be loading fine this morning. Hadn't changed anything since my last post, but it seemed to have fixed itself somehow.
 
Last edited:

Anna

I am just me
Staff member
Messages
11,414
Reaction score
546
Points
113
sometimes you need to clear browser cache for the new/changed page to appear with the changes.
 
Status
Not open for further replies.
Top