Mambo ...

Status
Not open for further replies.

Phrozen

New Member
Messages
34
Reaction score
0
Points
0
I'm having trouble installing mambo through fantastico again, its not so much the installing but when i try to access the index page it gives me a 500 internal error. Then I chmod all my inde files to 755 but it still doesn't work, anyone ever encounter the same problem ?
 

Matt

New Member
Messages
1,862
Reaction score
0
Points
0
how are you accessing cpanel? go through yoursub.x10hosting.com it will have the latest version. that should work.
 

Phrozen

New Member
Messages
34
Reaction score
0
Points
0
i access cpanel through my sub , like sub.x10hosting.com/cpanel and use fantastico to install mambo 4.5.2.1 in my sub directory, sub.x10hosting.com/site and when i try to access it it gives me a 500 internal error
 

Matt

New Member
Messages
1,862
Reaction score
0
Points
0
try uninstalling it and installing it under the root directory. what is your subdomain?
 

Matt

New Member
Messages
1,862
Reaction score
0
Points
0
what error do you get when installing in the root?
 

Phrozen

New Member
Messages
34
Reaction score
0
Points
0
its alright thanks for trying anyways its appreciated... i guess i'll do manual installation through ftp upload... again thxz

-Phrozen

EDIT --- Found the solution... i changed my webfolder permissions to 755 all fixed!!!
 
Last edited:

Corey

I Break Things
Staff member
Messages
34,553
Reaction score
203
Points
63
If you get the 500 error it's a permissions problem. CHMOD your files :)

-Corey
 
Status
Not open for further replies.
Top