Get "you.co.cc" domain to work with your x10hosting account.

Discussion in 'Tutorials' started by Cliff Dude, Mar 24, 2008.

  1. teeyo985

    teeyo985 New Member

    Messages:
    73
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    does it takes time "to function like a real domain." ??? cause i'm using it it's been 2 months now .. my home page is http://dev-info.co.cc but when i go to the forum or elsewhere the link changes to the original one http://devb.x10.mx/newbb/
     
  2. vv.bbcc19

    vv.bbcc19 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,524
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    48
    This is a pretty old thread.You have just activated it.Probably the owner is not looking at this.
    But anyways, co.cc works similar to any top level domain .But GOogle and other search engines consider co.cc with a lower & meaner way than .com domains.
    Its up to the user to decide if he is going to use the co.cc (which is technically a subdomain) instead of a toplevel domain.
    The reason is that you installed site on http://devb.x10.mx/newbb/
    The database is making every link based on http://devb.x10.mx/newbb/ domain info and not on http://dev-info.co.cc url.
    Hence check for devb.x10.mx/newbb/ in the database and replace it with dev-info.co.cc to get it correctly.


    Note: If you have a doubt and if you search and find a thread like this, you open a new thread and people are more likely to answer the same.
    Kindly leave away the age old threads..the thread starter may not reply as they might have already gone inactive.
     
    Last edited: Jun 3, 2011
  3. djshorty72

    djshorty72 Banned

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    co.cc is not free domain its subdomain, free domain is at dot.tk and this host suck :mad:
     
  4. vv.bbcc19

    vv.bbcc19 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,524
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    48
    Yes you are correct.Technically, co.cc is a subdomain and dot.tk is a TLD.I am currently collecting information free domain providers like these.
    I see you are angry with something..what happened? Did you say that dot.tk is bad or were you mentioning about X10?
    Hope I can help.
     
  5. teeyo985

    teeyo985 New Member

    Messages:
    73
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Yes it's true its a subdomaine !

    and my website is installed on http://devb.x10.mx :)

    thank you anyway !! you make a great effort I give you a Star For that :D Have a Good Day !

    ---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

    Yes it's true its a subdomaine !

    and my website is installed on http://devb.x10.mx :)

    thank you anyway !! you make a great effort I give you a Star For that :D Have a Good Day !

    ---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

    Sorry for the two posts , that was due to my connection problem :S
     
  6. Interscopia

    Interscopia x10 Caffeine Addict Prime Account

    Messages:
    180
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
  7. willycdso36

    willycdso36 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  8. rusman.nino58

    rusman.nino58 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  9. mherths28

    mherths28 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  10. guitarebooks36

    guitarebooks36 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks a lot! this is really very helpful! appreciate it!
     
  11. c_pancake77

    c_pancake77 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the tutorial:smile: Works for dottk domains too.
     
  12. worldwise001

    worldwise001 Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
  13. samayeuf41

    samayeuf41 New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'd think that the both are same ! Now how can i get a web site from co.cc ?
     
  14. simon.evanz48

    simon.evanz48 Member

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Another way to get a free ccTLD is off of the cz.cc registrar. just visit CloudFlare Website.

    All in all there are several services that are FREE that will enable the use of Domain's in conjunction with hosting services like X10Hosting, IMHO X10 is by far the best out there, well worth becoming "enlightened" (Really Cheap "bonus" hosting package with tonnes of added features: Faster Serviers and priority resource usage, Perl ++ etc.)

    Hope this adds to the content of this post.
     
  15. drelix7654

    drelix7654 New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you! i was looking for this...
     
  16. briannpcampbell11

    briannpcampbell11 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nicely done, very simple to follow for noobs.
     
  17. sparkzbolt20

    sparkzbolt20 New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nice,might get one of these. thanks.
     
  18. svetuca42

    svetuca42 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey, this is useful.Thank you!
     
  19. dolfet15

    dolfet15 New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    good idea, now I will try the domain
     
  20. morbid_leathal92

    morbid_leathal92 Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6

Share This Page