If you see a 'Fitbit' site instead of yours...

Discussion in 'News and Announcements' started by Alejandro, Apr 21, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arj154

    arj154 New Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its been 2 days and its happend again...
     
  2. crmoore

    crmoore New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    sdeas.x10hosting.com
     
  3. sonicsshadow

    sonicsshadow Member

    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    http://paranoidk.com
    http://zlools.exofire.net

    I posted a support ticket and they said it was fixed but it's not. I still keep getting this and so do my users. I tried flushing my DNS like they said to but it still shows FitBit.

    It happens on and off. Sometimes it shows FitBit and sometimes my site shows. So if you don't see it, that doesn't mean it's fixed exactly :(.
     
    Last edited: Apr 26, 2009
  4. qouop

    qouop New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. wigam

    wigam New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Also the FITBIT here.

    www.wigam.x10hosting.com

    Thanks in advance. :)

    And as a sidenote, could this cause my site to disappear ? I am getting a '404 not found' message.

    Also thanks in advance for any fix on this.
     
  6. Kermy

    Kermy New Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks

    tehachapirc.com
     
  7. alexandgruntz

    alexandgruntz New Member

    Messages:
    744
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've got a Fitbit site, my subdomain is alexandgruntz.x10hosting.com. :)
     
  8. federico_casares

    federico_casares New Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Fitbit is back again...

    www.cocinet.com.ar

    I was wondering... When will this be fixed?
     
  9. Chris.

    Chris. New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Last edited: Apr 27, 2009
  10. Jrofeta

    Jrofeta New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    stswiftfire.x10hosting.com
     
  11. vdesigner

    vdesigner New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    vdesigner.es

    Many thanks in advance
     
  12. Micke_00

    Micke_00 New Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    it used to be solved for me, but it isn't anymore:
    chim.x10hosting.com
     
  13. chaemus

    chaemus New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    chaemus.com

    thanks for any help.
     
  14. Safwan

    Safwan New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  15. satbir

    satbir New Member

    Messages:
    547
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    It may be a good idea if some one from staff update all the users as it is extending a lot.

    In case there is some serious problem then may be people can take some action to contain problem.
     
  16. jtaah

    jtaah Member

    Messages:
    150
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
  17. tletter

    tletter New Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    travelogues.x10hosting.com yet again.
     
  18. vdesigner

    vdesigner New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My problem has solved.

    Many thanks!
     
  19. aska314

    aska314 New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  20. Audiolis

    Audiolis Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page