Apache is functioning normally

Status
Not open for further replies.

Anna

I am just me
Staff member
Messages
11,217
Reaction score
520
Points
113
We have been doing some digging and the bottom line is that it relates to forced https when there is no valid certificate available.

We'll look into a workaround for it (it has to do with how apache works is the short answer), but if you know you have this redirect in a .htaccess you should remove it to solve the issue.
 

mycoo368

Member
Messages
183
Reaction score
4
Points
18
We have been doing some digging and the bottom line is that it relates to forced https when there is no valid certificate available.

We'll look into a workaround for it (it has to do with how apache works is the short answer), but if you know you have this redirect in a .htaccess you should remove it to solve the issue.
I’m getting the same thing and there is no HTTPS redirect in the .htaccess file but it’s still happening that way.
 

ilonggog

New Member
Messages
8
Reaction score
1
Points
3
Same with me here. I can login to my hosting account but when I tried to open cPanel it displays the following:

Sign in Successful
Please standby while transfer you to your web hosting account.

An error has occurred forwarding your sign in. Retry


and when I access my website http://ilonggogamefowl.x10.mx/ it displays

Apache is functioning normally

Any possible remedy?
 

maaix10h

New Member
Messages
13
Reaction score
0
Points
1
ilonggog. I'm having the same issue. I started another thread about it. I hope we get some response about it soon.
 

mitchx17

New Member
Messages
22
Reaction score
0
Points
1
Me too. Only on one of my two x10host sites. The other is okay. Weird.
 
Status
Not open for further replies.
Top