Cloudflare Railgun

Polka

New Member
Messages
7
Reaction score
1
Points
3
I was trying to enable railgun on cloudflare and it was showing status as active for x10hosting and when I enabled it and clicked on test it shows this error:
"Railgun ‘x10Hosting’ is not configured properly to accelerate example.com. Please make sure Railgun is configured properly."

How could I fix it? Or should I leave it?
 
Last edited:

spacresx

Community Advocate
Community Support
Messages
1,205
Reaction score
90
Points
48
x10 does not provide support for 3rd party scripts/websites.
unless another user has tried or experienced the same issue.
you might be better off asking cloudflare's support for help with that.

it may be possible, that it will not work on x10 hosting free accounts.
or not allowed, but maybe staff can update you on this
 

Polka

New Member
Messages
7
Reaction score
1
Points
3
I think it is already installed on the server just not configured correctly. I may be wrong but I think that's what the attached screenshot says.
It's ok if it doesn't work.
 

Attachments

  • Screenshot_2022-06-19-18-49-42-989.jpeg
    Screenshot_2022-06-19-18-49-42-989.jpeg
    36.4 KB · Views: 6
  • Screenshot_2022-06-19-18-50-12-881 (2).png
    Screenshot_2022-06-19-18-50-12-881 (2).png
    8.9 KB · Views: 6

Eric S

Administrator
Staff member
Messages
408
Reaction score
34
Points
28
I think it is already installed on the server just not configured correctly. I may be wrong but I think that's what the attached screenshot says.
It's ok if it doesn't work.
Can you confirm that the domain name you are attempting to add this to is the one listed on your forum account? If not you may private message me the domain name and I can take a look. Unfortunately, in the past month or so Cloudflare has dropped support for several API and implementations but we may be able to troubleshoot for you.
 
Top