"Content" is not load on my site

Status
Not open for further replies.

charmanditto83

New Member
Messages
6
Reaction score
0
Points
1
Hello,

I've been a long time on this host and I say that this is a excelent host, but lately something is happening that I have no idea what it is.

Sometimes the CSS, JS and images of my site don't load. When press F5 the page load completely.
This not only happens to me.

My website is http://www.giovixd.com.ar
What are the reasons why this happens?

Thanks,
Charmanditto83.
 
Last edited:

hbazer

Member
Messages
398
Reaction score
7
Points
18
I see your domain is on server [ Vox ] - my server is also on that server

I have had the same issue for more than a week now

503 or timeout errors sometimes at first load then after ctrl+F5 (reload) it loads

same with FTP - first load error sometimes - retry and it loads

Others I know that have accounts on other x10hosting's free-hosting servers do not have this issue
 

descalzo

Grim Squeaker
Community Support
Messages
9,375
Reaction score
327
Points
83
You have your page set up to use cloudflare and they are the one delivering most of your files, not x10hosting.
 

charmanditto83

New Member
Messages
6
Reaction score
0
Points
1
You have your page set up to use cloudflare and they are the one delivering most of your files, not x10hosting.
I removed Cloudflare thinking that was the cause of the problem. I don't have Cloudflare activated anymore.
 

descalzo

Grim Squeaker
Community Support
Messages
9,375
Reaction score
327
Points
83
Your www site is still being serviced by cloudflare.
 

charmanditto83

New Member
Messages
6
Reaction score
0
Points
1
Your www site is still being serviced by cloudflare.

I don't know... the CloudFlare's cloud is gray and I can't activate it. Appear:
loading.gif
loading... [This may take several minutes]


And I can't edit it.

_____________________

Edit, I delete the Reset Zone File and this error does not happen anymore. Waiting...
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top