FTP Error 530 Login authentication failed

Discussion in 'Free Hosting' started by masterwong, Feb 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. masterwong

    masterwong New Member

    While i try a ftp connection to my site, i get this 530 error.
    This is my error log.

    Status: Resolving address of mysite.mysite.com
    Status: Connecting to 74.63.233.7:21...
    Status: Connection established, waiting for welcome message...
    Response: 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------
    Response: 220-You are user number 9 of 50 allowed.
    Response: 220-Local time is now 11:23. Server port: 21.
    Response: 220-This is a private system - No anonymous login
    Response: 220-IPv6 connections are also welcome on this server.
    Response: 220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.
    Command: USER myusername
    Response: 331 User myusername OK. Password required
    Command: PASS ******************
    Response: 530 Login authentication failed

    Error: Critical error
    Error: Could not connect to server


    How to solve this error?
    Thanksbefore
  2. ruploads

    ruploads New Member

    i have the same issue.
  3. Zubair

    Zubair Community Leader Community Support

    Make sure you are using correct username and password..

    also try using absolut.x10hosting.com as your FTP HOST
    You try using cossacks.x10hsoting.com as your FTP HOST..
    If still not working then open your own support thread.
    Last edited: Feb 18, 2010
  4. masterwong

    masterwong New Member

    Work like a charm!!!

    Work like a charm!!!
    The solution is changing ftp host to x10hosting subdomain first, not http://mysite.mysite.com.

    Thank you Boss!!

    But there is another problem, when i try to open my site with my custom domain name,
    http://mysite.mysite.com

    this is the result that i get,
    http://mysite.mysite.com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

    Any solution for this problem?
    Last edited: Feb 18, 2010
  5. Zubair

    Zubair Community Leader Community Support

  6. masterwong

    masterwong New Member

    Sir,

    flush dns, not worked
    clear browser cache, not worked
    restar my pc, not worked
    using free web proxy, not worked too

    every i try to access my site:
    http://mysite.mysite.com

    my site redirected to:
    http://mysite.mysite.com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

    any idea Sir?
  7. Zubair

    Zubair Community Leader Community Support

    Well I think staff will help you about this issue..

    I am Escalating your ticket to staff..


    ***Click on colored bar above and go to your newly created ticket. Remember to Login with forums username and password to view your ticket***
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page