I need A record URRGENT

Status
Not open for further replies.

vishal

-::-X10 Guru-::-
Community Support
Messages
5,255
Reaction score
192
Points
63
I own a domain name, there i cant point it to my a/c in x10hosting.com using nameservers,,,
my DOMAIN admin told to use A record,,, to point it,,,
WHAT IS THE IP TO USE........(to point it)
 

Gouri

Community Paragon
Community Support
Messages
4,564
Reaction score
245
Points
63
You are asking about your server ip then you are on chopin and its IP is 216.245.205.67

By the way why you are unable to set the name servers
what is the problem you are getting.

The nameservers propagation may take 24 to 48 hours.

EDIT

TechAsh, you beat me. :)
 
Last edited:

vishal

-::-X10 Guru-::-
Community Support
Messages
5,255
Reaction score
192
Points
63
I am using FREE DNS service of my DOMAIN REGISTRAR,,,,,
SO my Name server is to be pointed only to 458-earth.orderbox.dns.com
THey told to use A record to point it to my x10hosting A/c
so can i use ip u told above.... for creating a RECORD
 

vishal

-::-X10 Guru-::-
Community Support
Messages
5,255
Reaction score
192
Points
63
Pls repls techash

PLS reply to my post............
HELP>.........
 

Gouri

Community Paragon
Community Support
Messages
4,564
Reaction score
245
Points
63
Re: Pls repls techash

PLS reply to my post............
HELP>.........

We already given you the IP address in the second and third post. Then what is the problem you are getting. Did you set the A record.
 
Last edited:

vishal

-::-X10 Guru-::-
Community Support
Messages
5,255
Reaction score
192
Points
63
Re: The Problem

i set A record as per your given IP...
PING is also working Fine,,,,
BUT WHEN I BROWSE FOR IT ,a APACHE SERVER PAGE LOADS.........
WHTS THE PROBLEM..... I had parked it in my account....
PLS HELP
 

ChatIndia

Community Advocate
Community Support
Messages
1,408
Reaction score
30
Points
48
let's start it from the scratch, give me the url of your registrar
 

felabria

New Member
Messages
88
Reaction score
0
Points
0
Re: Pls repls techash

PLS reply to my post............
HELP>.........
Spammer! Why is automerge not enabled?! xD, at all other forums it is. If u set a RECORD also do the mail server, or u will get a problem with mail
 

vishal

-::-X10 Guru-::-
Community Support
Messages
5,255
Reaction score
192
Points
63
TECHASH or COMMUNITY ADVOCATE,,,, PLS REPLY why its happening so (AS MENTIONED IN EARLIER POST)ie a page of APACHE server page is loading
 

Gouri

Community Paragon
Community Support
Messages
4,564
Reaction score
245
Points
63
The changes may some take time.

And give us your domain we will check it once.
 

vishal

-::-X10 Guru-::-
Community Support
Messages
5,255
Reaction score
192
Points
63
Thks COmmunity Advocat......... its vishalonline.net
 

Gouri

Community Paragon
Community Support
Messages
4,564
Reaction score
245
Points
63
Hi vishal2,

The A records reporting properly. But wait for some more time and If the problem not solved then report here. Then i will report to an admin.
Edit:
By the way did you parked the domain in your cpanel?
 
Last edited:

vishal

-::-X10 Guru-::-
Community Support
Messages
5,255
Reaction score
192
Points
63
THKS GSONLINE,

ya i parked it using cpanel.... So how much time i should wait,,,,,,,,,,
 

ChatIndia

Community Advocate
Community Support
Messages
1,408
Reaction score
30
Points
48
Vishal, do you know how to setup a 'A' Record
 

Gouri

Community Paragon
Community Support
Messages
4,564
Reaction score
245
Points
63
Hi Vishal,

I am escalating this thread to staff to resolve the issue.
 
Status
Not open for further replies.
Top