My site is broken since chopin got moved :(

Status
Not open for further replies.

cCorE

Member
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Check out ccore.tk
There is an html file which redirects you to blog.ccore.tk which works fine, but then the site goes into some sort of loading loop? Weird.
 

gameaddict2085

Member
Prime Account
Messages
111
Reaction score
1
Points
18
Your html file at blog.ccore.tk is:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head> <script type="text/javascript">
//<![CDATA[
try{if (!window.CloudFlare) { var CloudFlare=[{verbose:0,p:0,byc:0,owlid:0,mirage:0,oracle:0,paths:{cloudflare:"/cdn-cgi/nexp/v=2965651658/"},atok:"2472c58834cac3752861ea32969210db",zone:"ccore.tk",rocket:"a",apps:{}}];document.write('<script type="text/javascript" src="//ajax.cloudflare.com/cdn-cgi/nexp/v=3037830340/cloudflare.min.js"><'+'\/script>')}}catch(a){};
//]]>
</script>
<title>Redirecting...</title>
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
<link rel="icon" type="image/gif" href="animated_favicon1.gif">
<meta name="author" content="Andreas Hartmann">
<meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://blog.ccore.tk/">
</head>
</html>

notice the line <meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://blog.ccore.tk/"> its telling the browser to reload the page again and again and again.
 

cCorE

Member
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
I haven't changed this for over 6 months and it used to work just fine before chopin got moved. Plus, even if I enter blog.ccore.tk directly into the browser it doesn't load, so the loop must clearly be going on on the main blog and not the redirection page.

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

And if I try to load a post directly like this one: http://blog.ccore.tk/absinthe-2-0-released-mirror-links I get a 404?? :(((

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

Is there anyone here who can confirm chopin is working now? Because for me cpanel server status doesn't look very healthy with all disks having red and yellow symbols. But according to http://status.x10hosting.com/ Chopin should be fully back by now?

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

I can access FTP though and visiting my wordpress installation directly: http://ccore.tk/wordpress/ will give me some crippled version of my site.
 

descalzo

Grim Squeaker
Community Support
Messages
9,375
Reaction score
327
Points
83
The loop is coming from a page served up by Cloudflare, not x10.
 

cCorE

Member
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Support isn't answering. I was happy with x10 so far, but now nothing works anymore :S
 
Status
Not open for further replies.
Top