VPN does not work and unable to login to x10vpn portal

mraz

New Member
Messages
95
Reaction score
3
Points
0
Have problems connecting to VPN on iPhone.
getting the same error after a few tries.

Error: The PPTP-VPN server did not respond. Try reconnecting. If the problem continues, verify your settings and contact your Administrator.

Also noticed that I'm unable to login to x10VPN account portal.

Some MySQL errors as per below.


*edited errors out*
 
Last edited by a moderator:

Corey

I Break Things
Staff member
Messages
34,553
Reaction score
203
Points
63
This should be resolved. Thanks!
 

mraz

New Member
Messages
95
Reaction score
3
Points
0
This should be resolved. Thanks!

Hi, Account portal works fine but VPN connection still doesn't work.

have tried to delete VPN connection and recreating on my Macbook Pro, still getting the same error.
Anyone else having problems connecting to x10VPN?

256theb.png
 

medina

x10 Addict
Community Support
Messages
1,862
Reaction score
6
Points
38
I have the same problem in Mac....
 

Corey

I Break Things
Staff member
Messages
34,553
Reaction score
203
Points
63
Thanks. I'm going to push a new version of the VPN site out tonight to fix some issues and hopefully get rDNS working.

I may need you guys to check for me after that, I'm mac free here :p
 

mraz

New Member
Messages
95
Reaction score
3
Points
0
Thanks. I'm going to push a new version of the VPN site out tonight to fix some issues and hopefully get rDNS working.

I may need you guys to check for me after that, I'm mac free here :p

Sure, will test out later on.
have VMware running Windows and Ubuntu as well so no worries :)
 

GtoXic

x10 Support
Messages
636
Reaction score
17
Points
0
mraz: can you try connecting and tell us any errors you get?
 

Linkz0rs

Member
Messages
247
Reaction score
7
Points
18
The VPN isn't working for me right now, from what I can tell it's due to apparently no longer having a Dedicated IP address.....
As stated when I try to login to the website, "Pending". And before you go saying something along the lines of "it takes a while after account creation"... I've had the account since x10VPN open beta started.
 
Last edited:

mraz

New Member
Messages
95
Reaction score
3
Points
0
When i first signed up(not so long ago - 2 weeks maybe) - account portal didn't give me a dedicated IP(pending) but i still can use the service with no problems.

Till now, it still showing pending under dedicated IP and VPN stopped working for a few days now.

Tested on Mac, Windows, Ubuntu & iPhone.
 

CoolFinalFan

Member
Messages
626
Reaction score
5
Points
18
I too am having trouble connecting to the VPN! Error 619>>

I ran Microsofts' tool for port query... and heree's the result >
Starting portqry.exe -n 198.91.82.194 -e 1723 -p TCP ...


Querying target system called:

198.91.82.194

Attempting to resolve IP address to a name...

Failed to resolve IP address to name

querying...

TCP port 1723 (pptp service): LISTENING
portqry.exe -n 198.91.82.194 -e 1723 -p TCP exits with return code 0x00000000.
 
Last edited:

Linkz0rs

Member
Messages
247
Reaction score
7
Points
18
When i first signed up(not so long ago - 2 weeks maybe) - account portal didn't give me a dedicated IP(pending) but i still can use the service with no problems.

Till now, it still showing pending under dedicated IP and VPN stopped working for a few days now.

Tested on Mac, Windows, Ubuntu & iPhone.

I've had a dedicated IP before, but now it's gone... I try to connect to VPN on Windows and Linux, but it fails. It has worked in the past, but all of the sudden it's stopped working.
 

SierraAR

Community Advocate
Community Support
Messages
827
Reaction score
17
Points
18
Hello,

Just want to give everyone a heads up that administration is working on the VPN. Don't have much details on it yet, though.
 

RagnaParadise

Member
Prime Account
Messages
111
Reaction score
0
Points
16
Just to revive this a bit, I'm getting the "You were disconnected by the communication device. Try reconnecting. If the problem continues, verify your settings." error, as in post #8. Using a MacBook Pro (mid-2009), on OS X Lion, if that is relevant at all.
 

techman224

Member
Prime Account
Messages
48
Reaction score
0
Points
6
I've just connected to the VPN, and now everything works! Try connecting now.
 

mraz

New Member
Messages
95
Reaction score
3
Points
0
While it seems that I'm able to connect to x10VPN but no internet activity is working when I'm connected...

can't even ping the IP assigned to my x10VPN account and nothing else on the internet (e.g yahoo.com, x10hosting.com)

tested on mac and my iphone.
something changed but it still don't work for me.
 

Corey

I Break Things
Staff member
Messages
34,553
Reaction score
203
Points
63
Can you try now? I pushed out another update about 10 minutes ago.
 

mraz

New Member
Messages
95
Reaction score
3
Points
0
Can you try now? I pushed out another update about 10 minutes ago.

Am unable to browse the internet still.

slight difference now is that am able to ping to IP assigned to me when connected to VPN.
but when i use a different device to ping that IP - getting connection timed out.

seems like some kind of firewall.

EDIT: am not able to ping out to other internet address from VPN connected device as well.
 
Last edited:

Corey

I Break Things
Staff member
Messages
34,553
Reaction score
203
Points
63
Can you PM me your user name?
 
Top