Website server does not work from time to time

louisocarroll

New Member
Messages
10
Reaction score
0
Points
1
Today it seems really bad.. I've been trying to work on my site, and about every 5 minutes I'm getting that the site is down..
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
I have about the same. What's wrong and when will it get back to normal?
 

ctyrd

Active Member
Messages
956
Reaction score
80
Points
28
Can't access the site
The web page at https://articl.x10.mx/wp-admin/post-new.php may be temporarily unavailable or may have been permanently moved to a new address.
ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED
What is the problem?
Local issue!
Google - ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED
ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED Error in Google Chrome is displayed whenever the Chrome browser fails to generate a tunnel that connects with the website host site visitor trying to open or if your internet fails to connect with the browser.
- Checking & Disabling Proxy Settings.
- Update Network Settings.
- Changing DNS Address.
- Clear Browsing History.
- Conflicting Browser Extension.
- Reset Chrome Settings.
- Update Chrome Browser.
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
Apparently the server administrator? I don't know how to do this
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
Local issue!
Google - ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED
ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED Error in Google Chrome is displayed whenever the Chrome browser fails to generate a tunnel that connects with the website host site visitor trying to open or if your internet fails to connect with the browser.
- Checking & Disabling Proxy Settings.
- Update Network Settings.
- Changing DNS Address.
- Clear Browsing History.
- Conflicting Browser Extension.
- Reset Chrome Settings.
- Update Chrome Browser.
This is not an option. I cleared the history, but after 5 minutes it crashed again
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
So far it's ok, but sometimes it's not. It's like someone messing with a switch
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
Looks like no. Pages load slower than before
 
Last edited:

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
I say it's running slower than it was a day ago
Now there are 86 requests. in 0.810 sec. and there were 86 requests. in 0.610 sec.
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
Again, pages take a very long time to load and the connection to the server is lost from time to time
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
Bots from Facebook, Twitter, Google and others stopped visiting the site due to frequent connection failures and too long loading pages
what's going on with the server?
 

gisxkddf

Member
Messages
91
Reaction score
1
Points
8
The connection to the server was lost. I get this message almost all the time!
 
Top