x10Rewards

Discussion in 'Free Hosting' started by adamparkzer, May 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adamparkzer

    adamparkzer On Extended Leave

    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    0
    Is it just me, or has the x10Rewards page been down for a long time? Is there something going on that I'm not aware of? I tried searching the forums, but the only relevant topic I found was in Spanish.

    http://forums.x10hosting.com/rewards.php

    When I visit, the only thing I see is a blank white page.
     
  2. idontkno

    idontkno New Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nope. Its fine for me (If you still needed that).
     
  3. adamparkzer

    adamparkzer On Extended Leave

    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    0
    Yes, I did still need that, thanks.

    It appears as if I can see the x10Rewards page when I'm not logged in, and when I'm logged in, it shows up as a blank white page. Has anyone experienced this before and have a fix for it, or should I submit a support ticket?
     
  4. idontkno

    idontkno New Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You probably should. Its most likely a database error then.
     
  5. adamparkzer

    adamparkzer On Extended Leave

    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    0
    All right, I'll go ahead and do that, thanks for your help.
     
  6. garrettroyce

    garrettroyce Community Support Community Support

    Messages:
    5,601
    Likes Received:
    239
    Trophy Points:
    63
    Good call, I have the same error
     
  7. akkudreamz

    akkudreamz New Member

    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    same is happening with me...some time back that page was showing sql errors
     
  8. OdieusG

    OdieusG New Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I get the same issue, but I guess it's virtually useless for me if it's blank....*SHRUG*....oh well
     
  9. adamparkzer

    adamparkzer On Extended Leave

    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    0
    Just to keep you guys all updated, I did submit a support ticket for this issue. A customer service representative was able to get back to me and let me know that the x10Rewards page appears to be working fine. I sent him a screen shot of the blank page, and told him the date and time of my visits so he could check to see if there was anything wrong on x10Hosting's side.
     
  10. Elesarr

    Elesarr New Member

    Messages:
    193
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    As of this post seems to be working fine
     
  11. adamparkzer

    adamparkzer On Extended Leave

    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    0
    Nope, just checked again and it's not working. It appears to be working for some people and not for others.
     
  12. lemon-tree

    lemon-tree x10 Minion Community Support

    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    Still a very blank page for me.
     
  13. OdieusG

    OdieusG New Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Still blank on my end
     
  14. galaxyAbstractor

    galaxyAbstractor Community Advocate Community Support

    Messages:
    5,508
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    Could you try clearing your browsers cache?

    It is working correctly for me
     
  15. garrettroyce

    garrettroyce Community Support Community Support

    Messages:
    5,601
    Likes Received:
    239
    Trophy Points:
    63
    Still blank with clear cache for me.
     
  16. OdieusG

    OdieusG New Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Might be the browser? I'm normally running Firefox, but if IE works, it would be nice to SEE what the page looks like at least :p
     
  17. lemon-tree

    lemon-tree x10 Minion Community Support

    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    I reckon it is something to do with forum permission levels. All those of us with no elevated user position have problems accessing it. However, members with a higher level, such as vigge_sWe, can access it.
     
  18. Elesarr

    Elesarr New Member

    Messages:
    193
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    hmmm..probably not. I don't have elevated access permissions and can see it just fine in Firefox and IE7 :dunno:
     
  19. lemon-tree

    lemon-tree x10 Minion Community Support

    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    Curious...


    ...conspiracy?
     
  20. idontkno

    idontkno New Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I could see it when I had < 10 posts. I can't see it now that I have > 10 posts.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page