Code error.

Status
Not open for further replies.

descalzo

Grim Squeaker
Community Support
Messages
9,373
Reaction score
326
Points
83
Whatever script you have running is looking for a file that isn't there.
Either you erased it or moved it or your script has been altered.

That is not a usual line number to be requiring a file. If you would post the first 60 lines of your index.php we might be able to see what is going on.
 

jak163

New Member
Messages
25
Reaction score
0
Points
1
<?php
/**********************************************************************************
* index.php *
***********************************************************************************
* SMF: Simple Machines Forum *
* Open-Source Project Inspired by Zef Hemel (zef@zefhemel.com) *
* =============================================================================== *
* Software Version: SMF 1.1.11 *
* Software by: Simple Machines (http://www.simplemachines.org) *
* Copyright 2006-2009 by: Simple Machines LLC (http://www.simplemachines.org) *
* 2001-2006 by: Lewis Media (http://www.lewismedia.com) *
* Support, News, Updates at: http://www.simplemachines.org *
***********************************************************************************
* This program is free software; you may redistribute it and/or modify it under *
* the terms of the provided license as published by Simple Machines LLC. *
* *
* This program is distributed in the hope that it is and will be useful, but *
* WITHOUT ANY WARRANTIES; without even any implied warranty of MERCHANTABILITY *
* or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. *
* *
* See the "license.txt" file for details of the Simple Machines license. *
* The latest version can always be found at http://www.simplemachines.org. *
**********************************************************************************/


/* This, as you have probably guessed, is the crux on which SMF functions.
Everything should start here, so all the setup and security is done
properly. The most interesting part of this file is the action array in
the smf_main() function. It is formatted as so:

'action-in-url' => array('Source-File.php', 'FunctionToCall'),

Then, you can access the FunctionToCall() function from Source-File.php
with the URL index.php?action=action-in-url. Relatively simple, no?
*/

$forum_version = 'SMF 1.1.11';

// Get everything started up...
define('SMF', 1);
@set_magic_quotes_runtime(0);
error_reporting(E_ALL);
$time_start = microtime();

// Make sure some things simply do not exist.
foreach (array('db_character_set') as $variable)
if (isset($GLOBALS[$variable]))
unset($GLOBALS[$variable]);

// Load the settings...
require_once(dirname(__FILE__) . '/Settings.php');

// And important includes.
require_once($sourcedir . './QueryString.php');
require_once($sourcedir . '/Subs.php');
require_once($sourcedir . '/Errors.php');
require_once($sourcedir . '/Load.php');
require_once($sourcedir . '/Security.php');

// Using an old version of PHP?
if (@version_compare(PHP_VERSION, '4.2.3') != 1)
require_once($sourcedir . '/Subs-Compat.php');

// If $maintenance is set specifically to 2, then we're upgrading or something.
if (!empty($maintenance) && $maintenance == 2)
db_fatal_error();
 

descalzo

Grim Squeaker
Community Support
Messages
9,373
Reaction score
326
Points
83
EDIT///

Notice: Undefined variable: sourcedir

Something should be setting $sourcedir but isn't.

Seems like Settings.php is the culprit.

You can try to fix Settings.php or set $sourcedir in index.php to the directory where the files are kept.
 
Last edited:

jak163

New Member
Messages
25
Reaction score
0
Points
1
EDIT///

Notice: Undefined variable: sourcedir

Something should be setting $sourcedir but isn't.

Seems like Settings.php is the culprit.

You can try to fix Settings.php or set $sourcedir in index.php to the directory where the files are kept.

I have no idea what you mean, I will pay for 10 USD via paypal if you can fix this over teamveiwer. add my msn/skype, [removed by request]
 
Last edited by a moderator:

Anna

I am just me
Staff member
Messages
11,430
Reaction score
548
Points
113
Hello,

I have sorted that for you, you would likely need to update some settings inside your forums administration panel though as currently the graphics does seem to be a bit off.
 

jak163

New Member
Messages
25
Reaction score
0
Points
1
Hello,

I have sorted that for you, you would likely need to update some settings inside your forums administration panel though as currently the graphics does seem to be a bit off.


I LOVE YOU.
after 7 months ive got my forum bak with 8k posts and 500+ members!!! bro, tell me about the graphics and how to fix, i see what you mean. IM STILL OFFERING MONEY if you can fix that/guide me.

++ MORE MONEY if someone shows me how to backup my forum, get all the posts etc so i can save it!
 
Status
Not open for further replies.
Top