Man am I having problems today!

Status
Not open for further replies.

Colin

New Member
Messages
1,984
Reaction score
0
Points
0
Ok I'm trying to install XMB forums on my site but I get this error of:
Database connection
XMB could not locate the /db/DB_TYPE.php file, you have configured xmb to use this database-type. For it to work you will need to upload the file, or change the config.php file to reflect a different choice.

This file has NEVER FREAKING EXISTED!! So how do I change it so it works, I don't think I know enough php to go re config some config file so can some please help me... again
 

moose

New Member
Messages
1,056
Reaction score
0
Points
0
All I can recomend is deleting the MySQL database and users that you used for the forum, deleting the files, re uploading and try installing again. I know it's a pain to upload like.. 3MB of 23464567 files, but maybe it'll work before your next reply :)
 

Colin

New Member
Messages
1,984
Reaction score
0
Points
0
its a good idea and all but with my blue screen of death it would take me another 3 hours to upload all the files again
 

moose

New Member
Messages
1,056
Reaction score
0
Points
0
Oh yeah, damn I totally forgot that you still had that, sorry.

In that case, you may have to have someone else reupload it, or wait for someone like bryon :/
 

Colin

New Member
Messages
1,984
Reaction score
0
Points
0
Ok so I fixed that problem but guess what I have a new one luck me. now I get
Warning: mysql_connect(): Unknown MySQL Server Host 'DB_HOST' (1) in /backup/home/hyper89/public_html/forums/install/index.php on line 1025
ERROR

Database Connection
XMB could not connect to the specified database. The database returned "error 2005: Unknown MySQL Server Host 'DB_HOST' (1)

EDIT:: I have been told this is a host error so ya....
 
Last edited:

Derek

Community Support Force
Community Support
Messages
12,882
Reaction score
186
Points
63
umm i can ethier install it for you for points for i can ask my friend to install it for you
 

flapietoetoe

New Member
Messages
226
Reaction score
0
Points
0
The script thinks the database server is DB_HOST , change that to localhost in the config....
Ill fix it for free If u want
 

Jake

Developer
Contributors
Messages
4,057
Reaction score
5
Points
0
somethings wrong with its global configuration, its not defineing some of the important variables needed. you didnt delete any files or change any did you?
 

Colin

New Member
Messages
1,984
Reaction score
0
Points
0
right this is so old, but I fixed it along time ago.
 

Jake

Developer
Contributors
Messages
4,057
Reaction score
5
Points
0
k, good to know, :) didnt even think of looking at the other post time.. oh well but if its fixed...
 
Status
Not open for further replies.
Top