pani mode... parked domain not working?

Status
Not open for further replies.

beautyx2

New Member
Messages
16
Reaction score
0
Points
1
I transferred a domain name from another service provider... but it is not showing my web site and IDK what to do. Can someone help me please?
The domain is http://bodyredemption.co.nz and it should be showing the same as http://beauty.x10host.com/ but it just showing an empty folder :'(
 

Attachments

  • domains.png
    domains.png
    58.1 KB · Views: 6

caftpx10

Well-Known Member
Messages
1,535
Reaction score
114
Points
63
Have you deleted all of the files on the previous host? If so then try sticking a simple index.php file with some text to see if it is still somehow linked.
If it is the same result then it could be a "broken record," if that is the case then a staff member or X10 representative can help correct that and then you will have to wait for it to work.
 

beautyx2

New Member
Messages
16
Reaction score
0
Points
1
Thanks. I don't have access to the old hosting service, but I did a ping on the domain name and it confirms IP address is x10hosting when I open the domain it just says "Index of /" and I don't know what folder it is trying to open :confused:
 

Attachments

  • ping.png
    ping.png
    102 KB · Views: 3

bdistler

Well-Known Member
Prime Account
Messages
3,534
Reaction score
196
Points
63
I 'see' URL [ http://bodyredemption.co.nz/ ] has a DNS 'A' record of [ 198.91.81.6 ] which is for the new x10hosting's free-hosting server [ xo5 ]
and has the DNS 'NS' records set to [ ns1.x10hosting.com ] and [ ns2.x10hosting.com ]
and the DNS 'propagation' looks good

you need to check in cPanel (not x10hosting Basic) as to where you have that domain pointed to - which folder - S/B [ public_html ]
 

beautyx2

New Member
Messages
16
Reaction score
0
Points
1
I 'see' URL [ http://bodyredemption.co.nz/ ] has a DNS 'A' record of [ 198.91.81.6 ] which is for the new x10hosting's free-hosting server [ xo5 ]
and has the DNS 'NS' records set to [ ns1.x10hosting.com ] and [ ns2.x10hosting.com ]
and the DNS 'propagation' looks good

you need to check in cPanel (not x10hosting Basic) as to where you have that domain pointed to - which folder - S/B [ public_html ]
Um thanks... I'm still confused though because cPanel File manager just shows my website http://beauty.x10host.com/ as /public_html identifying the root folder "/" as (/home/beautyx2)
What I want is for the bodyredemption.co.nz domain to point to the very same website.
I thought is what they call a "parked domain".
I'm afraid it's all new experience to me.
However I also tried creating it as a new website with the same root folder.
Alas then it tells me as follows:
"The new website details you've entered appear to be already in use by the custom website beauty.x10host.com. Please remove the existing website or change your details below to continue creating a new website." I don't really want to duplicate everything. I just want it as an alternative DNS entry.
I'm hoping to get it working before the boss wakes up :whistling:
 

Dead-i

x10Hosting Support Ninja
Community Support
Messages
6,084
Reaction score
367
Points
83
Hi beautyx2,

I apologise for this. The issue was affecting newly-created parked domains on xo5, and this should now be resolved. :)

Thank you,
 
Status
Not open for further replies.
Top