Requires Staff Site not working

andrewwo

New Member
Messages
6
Reaction score
0
Points
1
Hello,

My site has stopped working for some reason. It is connected to the x11 server
x10 domain: http://andrewwong.x10.mx/
pointer: andrewwong.tk (since I am using cloudflare as the intermediatry)

The error I get is:
This site can’t be reached
andrewwong.x10.mx took too long to respond.

Any help would be appreciated!
 

spacresx

Community Advocate
Community Support
Messages
1,490
Reaction score
115
Points
63
i can see your andrewwong.tk is working properly,
did you add it as a pointer of andrewwong.x10.mx ?

did your website work as andrewwong.x10.mx before ?
did you do anything just before it stopped working ?

staff could take a look at this but it could be a while for a reply.
since the forums are mostly members helping other members.
 

garrettroyce

Community Support
Community Support
Messages
5,604
Reaction score
245
Points
63
Have you made any recent changes, especially to cloudflare? I don't see any problems on x11 right now
 

andrewwo

New Member
Messages
6
Reaction score
0
Points
1
i can see your andrewwong.tk is working properly,
did you add it as a pointer of andrewwong.x10.mx ?

Yes. andrewwong.tk is a pointer of andrewwong.x10.mx
It's been set for several years, so I don't know why either domain stopped working.

Screenshot at Aug 23 14-54-06.png

did your website work as andrewwong.x10.mx before ?
did you do anything just before it stopped working ?

I don't actually know because I usually use the pointer. It worked when I first set it up years ago.
The odd thing is that I would assume that andrewwong.x10.mx should be working as that is the default if the pointer has an issue. But I can't seem to access it.

The only thing that changed was that the pointer domain expired and it took about 2 weeks to get it reset.

Have you made any recent changes, especially to cloudflare? I don't see any problems on x11 right now

Yes, I needed to reset the cloudflare DNS settings.
The settings I'm using now:
domain nameservers -> cloudflare
Cloudflare A record -> 198.91.81.11

Screenshot at Aug 23 15-03-11.png
 

garrettroyce

Community Support
Community Support
Messages
5,604
Reaction score
245
Points
63
DNS is not proper for your .x10.mx account. Asking for admin assistance.
 

Anna

I am just me
Staff member
Messages
11,530
Reaction score
556
Points
113
I have corrected the dns for the x10.mx domain.
 
Top